WELCOME TO MARINAPOMORAC.COM
SOON THERE WILL BE SOME UPDATES TO SITE.
STAY TUNED!

Ucinite znanje svojom sigurnom lukom 

TM

UNIKATNI INDIVIDUALNI PAKETI ZA UČENJE I PRIPREMU ZA ISPITE

ZBIRKE ZADATAKA IZ STABILITETA

Poštovani,


Zahvaljujem na iskazanom interesu za zbirku zadataka.


Molim da detaljno pročitate izjavu te ako se slažete popunite podatke. Prodavatelj se obvezuje čuvati privatnost osobnih podataka svih kupaca te će s istima postupati u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka, odnosno drugim primjenjivim propisima.


Napominjem i jako je važno da ovaj dio shvatite ozbiljno, zbirka se radi isključivo za vas, ona je unikatno označena. Zbirke i elektronska i tiskana se ne smiju skenirati, kopirati, preprodavati, stavljati na online servere ili stranice, poklanjati ni posuđivati jer ako Vaš primjerak završi bilo gdje čak iako uklonite svoje ime točno će se znati da je to primjerak izdan Vama i tada snosite odgovornost prema Zakonu o zaštiti autorskih prava.


Nakon ispita ako ne trebate više tiskanu zbirku možete je uništiti, zadržati u privatnoj biblioteci ili je vratiti meni na uništavanje. Isto vrijedi i za elektronsku verziju (možete je pobrisati ili spremiti u sigurni folder).


Kad mi vratite popunjenu izjavu poslat ću Vam podatke za uplatu. Nakon što mi pošaljete potvrdu o uplati na kućnu adresu šalje Vam se tiskana verzija zbirke, a na email dobivate odmah elektronsku verziju.


Svaka prodaja je konačna i prava na povrat jednom kad se zaprimi uplata i krene izrađivati unikatna zbirka za Vas nema.


Potrebno je da mi javite:


1. Za koju namjenu planirate koristiti zbirku, koju razinu ispita i na kojem području?


2. Koji brod Vas zanima, te ako želite neki posebni morate mi poslati njegove HT tablice. Za poseban brod čeka se 5-15 dana na elektronsku verziju, dok tiskanu dobivate poštom. Tiskana će biti s brodom koji je najsličniji Vašem, a elektronska sa zadatcima sa sličnim brodom i s točno Vašim brodom.


3. Imate li neke specifične zadatke koji vas zanimaju i koliko primjera takvih specifičnih zadataka s rješenjima želite. Za specifične zadatke potrebno je poslati tekst zadatka i, ako je moguće Vaš primjer rješenja ili pokušaj rješenja da vidim koju logiku primjenjujete za rješavanje kako zbirka ne bi odstupala previše od toga.Za komunikaciju preporučujem Viber 0992659109. Telefonski nisam dostupna, samo poruke.

Za sve nejasnoće obratite se emailom ili na Viber.Srdačan pozdrav,


mag. ing nautike Marina Matić


IZJAVA KUPCA