WELCOME TO MARINAPOMORAC.COM
SOON THERE WILL BE SOME UPDATES TO SITE.
STAY TUNED!

Ucinite znanje svojom sigurnom lukom 

TM

Novosti

Prirucnik za polaganje ispita

Posted by Marina on February 18, 2016 at 2:45 PM

Poštovani,

 

Ne znam koliko ste upoznati sa mojim radom i sa mnom osobno, ali ako me imalo znate, onda znate da sve što radim u struci je uvijek nastojanje da pomognem kolegama. Ove godine slavim deset godina rada u edukaciji pomoraca, a već duže od dvije godine pripremam video upute i nadam se da su dobre, barem nitko ne javlja da je nešto krivo skroz, a većina javlja da im pomaže pa se nadam da to mogu shvatiti kao pozitivnu reakciju na moj trud i zalaganje.

Već godinama želim okupiti sve potrebno za kapetanski i časnički na jednom mjestu, ali su samo zadatci bili rašireni na 700 stranica što mi je predstavljalo nepremostivi problem, sve dok nisam počela zadatke rješavati kroz video upute. Tako da sam finalizirala jedan privatni projekt, i pripremila Priručnik za polaganje ispita za 1. i 3. časnika palube, cijeli ispit (svi predmeti). U početku je to trebala biti skripta, ali onda su se desile druge stvari i iako su osobne želim ih podijeliti s vama. Moje video upute radim u slobodno vrijeme, noćima i vikendima i godišnjim odmorima. Kako imam kćerkicu koja zahtjeva i svoje vrijeme i pažnju, trebalo je to sve uskladiti da svi dobiju dovoljno “mene“. Finaliziranje ovoj priručnika je bilo stajanje nad kompjuterom od 4 sata ujutro pa do ponoći, i tako 15 dana zadnjeg godišnjeg odmora i tu sam se iscrpila da još nisam se vratila u normalnu rutinu i patim od nesanice. No ono što me stvarno prisiklo je bilo kad sam dala isprintati prvi radni primjerak priručnika i kad mi je došla kćerka reći: Mama izvini. Ja te cilo vrime zoven da se dođeš igrati sa mnom, a ti si napravila knjigu, i to pravu knjigu. (nakon što sam cijeli godišnji odmor visila na kompjuteru). Odma sam makla sve, pogasila sve i išla biti sa svojim ditetom. Negdje u međuvremenu moj kompjuter star 14 godina koji koristim doma je potpuno zakazao, te ga više ne mogu koristiti, a imam još toliko ideja i projekata koje želim realizirati te želim kupiti novi, ali da je jači i da mi potraje još 14 godina .

Službeno izdavanje knjige je trošak, slažem se. Ako sad odem u dućan i kupim kompjuter, a knjigu poklonim, riješila sam sve. Međutim, tako bi bila u minusu. A ako uložim u sebe i potrošim novac na izdavanje knjige, postoji mogućnost da ako se proda dovoljan broj knjiga, zaradim za novi kompjuter. Da ne budem u minusu.

Priručnik ima 400 stranica, A4 formata, meki uvez (red veličine nautičkog godišnjaka HHI). Napisan je na principu pitanje – kratki i sažeti, a jasan odgovor. Zadatci su riješeni sa linkom na video upute. Prodajna cijena s PDVom bez dostave bi bila 335kn gdje naravno veliki dio ide tiskari, izdavaču i državi (zar ste sumnjali?). Cijena od 335 kn je za jedan primjerak, ali bitno mi je da računate na to da sa cijenom od 335kn ne dobivate knjigu i ne plaćate knjigu, nego se kupnjom knjige za 335kn podupire mene i moj rad i omogućuje mi da nastavim i dalje objavljivati video upute i podizati njihovu kvalitetu. Svi koji smatraju da su im moje video upute pomogle sad mogu dati svoj doprinos. Kako priručnik izgleda možete vidjeti na ovom linku www.marinapomorac.com/kzp-korekcije. Bit će dostupan u redovnoj prodaji ili preko mene u narednim tjednima.

Svi koji su već sad zainteresirani za svoj primjerak mogu me kontaktirati na marina@marinapomorac.com ili marinapomorac@gmail.com te mi javite svoju adresu za dostavu i željeni način plaćanja (e-bankarstvo, uplatnica, pouzećem itd.).

Koliko god da brutalan bio, molim vas za iskren odgovor. Svaka konstruktivna kritika je poželjna.

 

Categories: None