WELCOME TO MARINAPOMORAC.COM
SOON THERE WILL BE SOME UPDATES TO SITE.
STAY TUNED!

Ucinite znanje svojom sigurnom lukom 

TM

Novosti

34 godine mlada/stara

Posted by Marina on July 6, 2015 at 7:55 AM

Poštovani svi!

Danas mi je 34 rođendan i tim povodom pripremila sam posebne video upute za ucrtavanje pozicije broda na kartu dobivenih raznim metodama terestričke navigacije. https://youtu.be/IAyShyvhaI0" target="_blank">http://https://youtu.be/IAyShyvhaI0  Dobrano me namučio prvenstveno jer mi je pao sustav i pobrisali se sati rada tako da sam prvo odustala, a onda nakon pola sata jer je zadatak već bio u glavi, a karte spremne, krenula raditi nanovo, dobrano iza ponoći. Traje duže, 42 minute, ali zato pokriva 8 metoda ucrtavanja pozicije broda. Ako neke zanima, snimanje je trajalo tri sata, editiranje 8 izgubljenih sati i još 8 ponovljenog rada. Tako da skoro jedan dan za 42 minutni video. Kvaliteta? Znam da svitlo blišti na trokutima ponekad, ali bilo je ili tako ili u mraku. Još moram dodati dokument u wordu i kartu u pdfu pa da možete vježbati rješavanje. Naravno zadatak i video je pod terestrička navigacija video upute.

PS. Tko mi planira nabaviti Petamix ili Teraminx ili Gigaminx za poklon?? Netko? Bilo tko? :-)) Molim vasssss! Neki dan su me kandidati na kapetanskom podsjetili na moje ljubljene rubikove kockice pa sam ih se samo još više zaželila. Ako uskoro ih ne dobijem na poklon sve mi se čini da ću ih sama sebi kupiti jer ih HOĆU! Još me strefilo da su na Ebayu na 50% akciji sniženju. 

Isto tako dobila sam i neočekivani poklon, u kutiji starog papira za reciklažu netko je bacio stari jugoslavenski leksikon, netaknuta knjiga, kao nova. Mislim, ljudi, to je leksikon, a nije jugoslavija neki tiranijski režim da su pisali laži i zablude u leksikonu. A ni autori takvih knjiga nisu baš ono da ih dira politika pa su pisali kako spada, a vlada nek se misli. Naravno, uzela ga, super je. Kao Klaićev riječnik stranih riječi. Tu knjigu sam ono vrtila od malih nogu i ne bi je dala ni za šta. 


Srdačan pozdrav svima!


Categories: None