WELCOME TO MARINAPOMORAC.COM
SOON THERE WILL BE SOME UPDATES TO SITE.
STAY TUNED!

Ucinite znanje svojom sigurnom lukom 

TM

Novosti

Najgori video ikad

Posted by Marina on July 22, 2014 at 1:55 AM

Upravo sam napokon dovršila najgori video ikad, i nažalost nemam druge nego ga objaviti. Obradila sam zadatak Sunce u meridijanu sa razmakom vremena, jedan od kompliciranijih zadataka za objasniti. Plan je bio da to bude jedan od najboljih uradaka u kojem ću ukomponirati sve do sad naučeno pri izradi video uputa, međutim, na kraju se posao od 5 dana razvukao na TRI mjeseca. Nevjerovatno. Prestrašno. Kamera mi je odjednom počela otkazivati, pa izbacivati plave slike (a to su te koje vidite pri kraju video zapisa za rješavanje na bijeloj karti, pa onda slike sa prugama, onda iz nekog razloga više neće da snima video (plan je bio da zadnji dio videouputa bude video zapis rješavanja zadatka, a ne same fotografije) . Sve sam moguće ugasila upalila u postavkama, čak sam išla i na factory restore kad su sve lađe potonule, i ništa, neće da snima video kako treba. I onda kad sam taj dio nekako rješila da bude, aj nazovimo to, korektan, mikrofoni su počeli pištati. Promijenila sam tri mikrofona tijekom snimanja i naravno stoga niti zvuk niti tijeg govora niti volumen nije isti/ujednačen. Još nisam pronašla rješenje, samo znam da prva dva sata kad se kompjuter ujutro upali sve je OK, a onda jednostavno krene pištati. I kad sam kroz, nazovimo to, par jutara, uspjela nadosnimiti sav zvuk, softverski program za editiranje neće da kropira i prebaciva odsječke. Pa jel ima ovom mučenju kraja? I evo jučer nakon tjedan dana pauze, malo da mozak se odmori, upalila program i dao mi da režem, mijenjam, kalibriram i eto, gotov je video. Jadan jadniji. Ovaj video me stvarno iscrpio mentalno.

I sad sam eto tu gdje jesam, kamera ne radi, mikrofonija je u nekom svom filmu, i nema druge nego igrati loto iako sam na ovoj web stranici   sa svojim brojevima već dogurala do 259 godine igranja i još nisam osvojila jackpot.

To bi bilo to za sad. Za sve drugo, bolje i naprednije, trebat ću čekati bolje dane. Nastavit ću objavljivati sve što pronađem, a što bi Vam moglo pomoći u edukaciji, kao i sve informacije o ispitima koje prikupim.

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

You must be a member to comment on this page. Sign In or Register

0 Comments