WELCOME TO MARINAPOMORAC.COM
SOON THERE WILL BE SOME UPDATES TO SITE.
STAY TUNED!

Ucinite znanje svojom sigurnom lukom 

TM

Novosti

Prva godina web stranice

Posted by Marina on June 12, 2014 at 4:45 AM

Sutra, 13.06.2014. bit će ravno godinu dana od kad sam brzopotezno kreirala svoju web stranicu na webs.com. Plan je još bio u povojima, cilj skoro pa nedostižan, ali išlo se naprijed. Otkrivali su se bolji softwerski programi i rješenja, uništavali se se mikrofoni i slušalice, improvizirali su se držači za kameru, dobivala se konstruktivna, ali i ne baš konstruktivna kritika. Radile su se greške, i ispravljale su se greške. Stekla su se neka poznanstva, a i neprijateljstva (doduše, ne s moje strane jer me takav aspekt života ne interesira), posebice zbog nerazumijevanja i neučinkovite komunikacije.

Danas planiram snimiti još jedan video za astronomsku navigaciju, Opažanje Sunca u razmaku vremena, s tim da je drugo opažanje u kulminaciji Sunca. Kako je to i jedan od video uputa koje sam na samom početku snimila, u njemu se "potrefilo" najviše banalnih greški, i sa ovim danas će sve biti korigirane. Postiglo se mnogo, proširila sam i svoje znanje, posebice što se tiće informatičke tehnologije, mogučnosti i limitacija. Nabavila sam dosta knjiga/almanaha sa broda što me posebno oduševljava.

San o Hero HD kameri, laptopu, je još uvijek tu, prisutan. Rađaju se nove ideje svakodnevno. Vremena za realizaciju malo - do nikako.

Hvala svima koji su me podržali.

Nadam se da ćemo nastaviti uspješnu suradnju.

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

You must be a member to comment on this page. Sign In or Register

0 Comments