WELCOME TO MARINAPOMORAC.COM
SOON THERE WILL BE SOME UPDATES TO SITE.
STAY TUNED!

Ucinite znanje svojom sigurnom lukom 

TM

Novosti

Officers exam

Posted by Marina on May 21, 2014 at 1:55 AM

Evo da iskoristim sve blagodati premium računa kreirala sam još jednu podstranicu pod "Tečajevi" - officers exam gdje možete naći najnoviji Pravilnik o zvanjima i svjedodžbama o osposobljenosti pomoraca NN45/14, kao i sve o samim ispitima za 3. i 1. časnika palube (naravno, sve što ja znam i što mi je dostupno/dostavljeno).

Pripremljene su prezentacije za Direktnu metodu i za određivanje pozicije opažanjem Sunca u razmaku vremena, ali s tim da je drugo opažanje kulminacijsko. Isto tako ostala sam dužna budućim kapetanima ukrcaj pšenice (stabilitet) točnije proračun preostalog dinamičkog stabiliteta. Tu mi je najveći problem zaokruživanje. Ako se bilo koji broj u zadatku ne zaokruži onako kako ga "oni"zaokruže, dobivaju se različita rješenja. imam slobodne vikende još dok ne krene sezona ronjenja i kupanja pa se nadam da će sve biti korektno i spremno na vrijeme.

Povodom 40 godina Rubikove kocke već sam bila spremna kliknuti na Buy now na Ebayu za 6×6×6 i 7×7×7 kocke, ali sam ipak odustala od te akvizicije. To čuvam za rođendan.

Kako se polaganje za pojaseve u klubu približava odlučila sam i malo popuniti Tae kwon do pod stranicu, dodana je snimka 8 formi po WTFu te korejski izrazi.

Kao i uvijek, ako je nešto krivo ili nedostaje, javite!

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

You must be a member to comment on this page. Sign In or Register

0 Comments