WELCOME TO MARINAPOMORAC.COM
SOON THERE WILL BE SOME UPDATES TO SITE.
STAY TUNED!

Ucinite znanje svojom sigurnom lukom 

TM

"We might be having a technical issue with your verification which need to be further escalated, in the meantime I am going to request that you add the Hi Impact phrase to your about section of your website https://marinapomorac.com in order for me to verify your domain. 
I apologize for any inconvenience that might have been cause in this time.

Kindly reply to this email once you have inserted the "Hi Impact "phrase to your website" 

Dobro došli,

Moje ime je Marina Matić, magistra inženjerka nautike po struci.


Rođena sam 06.07. 1981. godine u Šibeniku.
Nakon završene srednje prometne škole u Šibeniku odlučila sam se za upis u Višu pomorsku školu Split. Diplomirala sam kao prva studentica na šibenskom odsjeku odjela VPŠ Split u najkraćem mogućem roku. Nakon pripravničkog staža na tankerima za prijevoz nafte i kemikalija odlučila sam nastaviti školovanje i upisala se na Pomorski fakultet u Split i stekla naziv magistra inženjerka pomorskog prometa - smjera nautika.
2006. zaposlila sam se kao suradnik u nastavi u Pučkom otvorenom učilištu Libar i započela svoju karijeru kao instruktor za STCW tečajeve. Iste godine stekla sam zvanje Časnika odgovornog za plovidbenu stražu na brodu od 500 BT ili većem. Od 2007. aktivno sudjelujem u projektu dobivanja akreditacije OPITO  (Offshore Petroleum Industry Training Organization (UK)).
Od 2008. do 2012. radila sam kao Voditeljica obrazovanja i još uvijek sam aktivni vodeći predavač većine stručnih predmeta za srednjoškolski smjer Pomorski nautičar. 2012. uspješno sam položila ispit za Voditelja ronjenja (Divecon SSI) u vodama Šibenskog arhipelaga s dioptrijskom maskom.

Predavala sam u Pomorskom učilištu ADRIALIBAR u Šibeniku veliki dio STCW, YACHTING, OFFSHORE i SAFETY tečajeva, kao i konzultacije za sve stručne predmete smjera NAUTIKA i za palubu od 2006 - 2020. 

Trenirala sam tae kwon do sve do odlaska na fakultet. Nekoliko godina sam trenirala i kuglanje u klubu Šubićevac.


U srpnju 2013. samo pokrenula projekt e-učenja (e-learning) Marinapomorac s ciljem da se pomorcima omogući samostalna priprema za ispite i olakša učenje u svim fazama školovanja.


Ako imate pitanja kontaktirajte me na marinapomorac@gmail.com.

HVALA SVIMA KOJI SU KUPNJOM MOJIH TISKANIH IZDANJA OMOGUĆILI UREĐENJE MOG RADNOG PROSTORA (31.08.2016.)